Lokalita: Bussiness centrum Vlčince, Žilina

Projekt: 2018

Realizácia: 2019

Plocha: 354 m2

Klient: súkromný

Spoluautori: Ing.arch. Michal Detko

Grafický dizajn: AHART – Alexandra Hudecova Art

Foto: Lukáš Macek

Kontaktujte nás

Kantína Pošta

Do rekonštruovanej budovy v Žiline sme boli oslovení na návrh a realizáciu interiéru kantíny. Svojím umiestnením na Poštovej ulici nám udala smerovanie vizuálneho konceptu v optimistickom bielo-modro-červenom dizajne. V počiatočnom štádiu sme navrhli celkový dispozično – prevádzkový koncept, ktorý investorovi umožnil najefektívnejšie využitie priestoru. Podarilo sa nám navrhnúť funkčný a plynulý výdaj nadväzujúci na kuchyňu a rozzónovať sedenie tak, aby sa aj v otvorenom priestore návštevníci cítili príjemne.

Výrazný vizuálny koncept kantíny priťahuje návštevníkov a podnecuje ich k tomu aby sa do kantíny vracali.

Rovnako ako na väčšine ostatných projektov, aj tu sme sa podieľali na návrhu od konceptu až po realizáciu. Skoordinovaním technických profesií aj konečných zhotoviteľov sa podarilo dotiahnuť zámer až k úspešnej finalizácii. Súčasťou projektu je na mieru vyrobený výdajný pult s kamennou doskou a obložením a ručne maľovaným menuboardom. Závesné osvetlenie v tvare prepojených kruhov v časti sedenia, je originál navrhnuté a vyrobené len pre tento priestor, čím sa zaručila jeho originalita a ľahká zapamätateľnosť.