Lokalita: Bratislava, Nové mesto

Projekt: 2017

Realizácia: 2017

Plocha: 100 m2

Klient: Súkromný

Zhotovitelia: V réžii G4 Investments, a.s.

Foto: Lucia Pristachová Hô-Chí, hausmaus.sk

Kontaktujte nás

Interiér kancelárií Gajova

S narastajúcou kapacitou firmy a potrebou priestoru navyše, bolo potrebné nájsť nové priestory umožňujúce rast. Požiadavky splnilo jedno kompletné podlažie pripravené na rekoštrukciu v tichom dvore v Starom meste.  Bonusom bol oceľový skelet s možnosťou variabilného delenia priestoru priečkami. Podarilo sa tak oddeliť open-space kanceláriu, jednu menšiu kanceláriu, kuchynku a veľkú zasadaciu miestnosť slúžiacu aj na nezávislé kurzy, team-buildingy, workshopy alebo väčšie stretnutia.

Veľkým plusom nového priestoru bola aj možnosť odkrytia pôvodných industriálnych stropov a stĺpov, ktoré sme sa v kontexte modernej kancelárie rozhodli zjednotiť bielou farbou kontrastujúcou s tmavým kobercom na zemi. Takýto neutrálny podklad je výhodný pre výber farebného mobiliáru, takže interiér pôsobí sviežo. Medzi priznané prvky pôvodnej stavby patrí aj rámová konštrukcia, ktorá sa stala vymedzujúcou pre kútik s hojdačkou vhodný na posedenie v priebehu dňa.

Priznané technické detaily a konštrukcie vždy dodajú priestoru punc originality. Ich farebným zjednotením sme ich prirodzene začlenili do kontextu modernej kancelárie.